top of page

"De ander ontmoeten vanuit je essentie"

WORKSHOP

ESSENTIEEL CONTACT

WORKSHOP "ESSENTIEEL CONTACT"

Deze workshop gaat het over contact maken, contact maken vanuit wie je ten diepste -in essentie- bent. Door middel van laagdrempelige oefenvormen uit de Tantra en de Zijnsoriëntatie zal je op een diep niveau contact maken met je (oefen)partner.

De workshop bestaat uit:

  • Verschillende verdiepende lichaamsgerichte- en communicatieve oefeningen.

  • Een begeleide trancereis/visualisatie die je zal helpen dichterbij je essentie te komen.

  • Een ontspannende Thaise (partner)massage.

In de kern is de filosofie van zowel de Tantra* als de Zijnsoriëntatie erop gericht om de "ego-structuren" van een individu te verzachten, hierdoor kan je meer in contact komen met het mysterie van het bestaan. Als onderdeel zijnde van het mysterie van het bestaan, is het mogelijk om jezelf, het leven en je medemens te ervaren als geschenk. Je kijkt dan als het ware met een "heilige blik" naar de buitenwereld, waarin je de ander kan ontmoeten vanuit je essentiële -heilige- kern. Het is dit "essentiële contact" wat de kern is van deze workshop. 

 

* LET OP: In deze workshop komen bepaalde elementen uit de Tantra naar voren, maar er zullen geen intieme(seksuele) oefenvormen gebruikt worden zoals in de traditionele Tantra wel het geval kan zijn. 

Voor liefdespartners en iedere andere vorm van -intieme- relaties

De oefeningen zullen gedurende de gehele workshop worden uitgevoerd in vaste tweetallen. Omdat de oefeningen een verdiepend effect hebben op de relatie is deze workshop bij uitstek geschikt voor intieme relaties, zoals stellen en andere vormen van liefdesrelaties. Echter is ook iedere andere vorm van een relatie welkom. Denk dus naast de liefdesrelatie ook zeker aan vriendschappen en familie, dit zijn net zo goed vormen van -intieme- relaties. De workshop is dus geschikt voor ieder duo die de relatie graag verdiept en zo direct ook op een fijne manier "quality time" met elkaar doorbrengt! 

Omdat werken in contact altijd enige kwetsbaarheid met zich mee brengt, zal er gewerkt worden in een relatief kleine groep van maximaal 16 personen om de sfeer van de workshop intiem en veilig te houden. 

Meld je aan met een partner. Mocht je geen partner mee kunnen nemen, maar wel graag zou willen deelnemen aan de de workshop (met een "vreemde" in dat geval), stuur dan een e-mail voor de mogelijkheden.

bottom of page