top of page
Relatiebegeleiding
Bewust bij Jezelf

RELATIEBEGELEIDING

RELATIES EN RELATIEPROBLEMEN

Relaties bestaan er in allerlei soorten en maten. Van familie en vriendschappen, tot professionele relaties en liefdesrelaties.

Relaties zijn gevoelige verbindingen tussen twee personen, je zou kunnen zeggen dat des te meer intimiteit, commitment en afhankelijkheid er binnen een relatie bestaat, des te groter zijn vaak de spanningen die kunnen ontstaan. Er is meer te winnen, maar ook meer te verliezen. En dat geeft snel spanning.

De (liefdes)partnerrelatie is bij uitstek een relatie waarin spanningen gemakkelijk kunnen ontstaan en oplopen. 

DE PARTNERRELATIE

In de liefdesrelatie staat een ding centraal: De liefde. Liefde is een prachtige, maar ook erg gevoelige en kwetsbare verbinding. Vanwege de hoge mate van intimiteit en verwachtingen kunnen liefdespartners gemakkelijk "pijnlijke knoppen" bij elkaar indrukken. Kwetsing en teleurstelling ontstaan gemakkelijk. De liefde kan dan uitdoven of gevoelsmatig kwijtraken.

Waar dit in traditionele zin als "risicofactor" gezien kan worden, is het vanuit het oogpunt van een -volwassen- liefdesrelatie juist een spiegel die groei mogelijk maakt. Groei van beide individuele partners, maar zeker ook groei van de relatie en de liefde.

Wanneer beide individuen(partners, vrienden, familie etc.) de relatie willen verbeteren of verdiepen, maar hier samen niet uitkomen of herhaaldelijk tegen dezelfde problemen aanlopen, kan relatiebegeleiding erg zinvol zijn.

Een sessie waarbij beide partners aanwezig zijn, kan voor de nodige verheldering en openheid binnen de relatie zorgen.

Deze sessies vinden plaats vanuit een veilige en open sfeer, waarbij de wens van beide partners wordt gerespecteerd. 

DE SPIRITUELE LIEFDESRELATIE

In een spirituele liefdesrelatie wordt meer aandacht besteed aan de "goddelijke kwaliteit" van de liefdesrelatie. Bij deze vorm van relateren ligt er ook meer focus op de individuele verantwoordelijkheid van de partners om de eigen

-persoonlijke- problematieken aan te kijken. Juist de persoonlijke problematieken zijn de sleutel tot groei op het spirituele pad en in de relatie.

Wil je graag met je partner een (meer)spirituele liefdesrelatie ontwikkelen?

In dit geval zal de relatiebegeleiding meer ingangen gebruiken vanuit de tantrische filosofie, waarin het heilige -de liefde- tussen de twee partners centraal staat.

In dit traject wordt gebruik gemaakt van allerlei communicatie- en oefenvormen uit de tantra.

Screenshot 2018-10-01 at 14.37.58.png

CONTACT

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact op!

Tel: 06-16024929

E-mail: info@bewustbijjezelf.nl

KvK-nummer 68179464

Utrecht

  • Facebook - Grey Circle
bottom of page