top of page
Informatie
Bewust bij Jezelf

INFORMATIE

Screenshot 2018-10-01 at 14.37.58.png

DE EERSTE AFSPRAAK

Natuurlijk is de eerste afspraak vooral bedoeld om kennis te maken, maar we zullen ook direct aan het werk gaan. Belangrijk voor een effectief traject is om een -zo helder mogelijke- intentie of hulpvraag te hebben. In het eerste gesprek gaat de aandacht dan ook vooral naar deze intentie of hulpvraag uit. We zullen daar ook gelijk al mee aan het werk gaan, zodat de stijl van de begeleiding helder zal worden. 

LEVENSVERHAAL

Aan de start van een traject kan het nuttig zijn om een levensverhaal te schrijven. Dit is zowel ondersteunend voor het persoonlijke proces, als belangrijke achtergrondinformatie om zo effectief mogelijk te kunnen begeleiden.

Een richtlijn met aandachtspunten voor dit levensverhaal wordt in overleg per e-mail toegestuurd.

HET TRAJECT

Een coachingstraject zou je kunnen vergelijken met het maken van een reis. Een persoonlijke reis met pieken en dalen. Het maken van deze reis vereist een zekere toewijding. 

Een effectief traject bestaat dan ook uit tenminste vijf sessies. De duur en frequentie van de sessies zullen we steeds afstemmen gedurende het traject.

ZELFLEIDERSCHAP

Een belangrijke doelstelling van een traject is het ontwikkelen van een effectieve zelfbegeleiding. Door te werken met (huiswerk)oefeningen worden bruikbare tools aangeleerd om in de toekomst in hogere mate in staat te zijn om zelfstandig(er) met "lastige" of moeilijke zaken om te gaan.

 

ONLINE COACHING

Het is ook mogelijk om via de webcam coachingsgesprekken uit te voeren mocht dat de voorkeur hebben.

REGELEMENTEN

  • Er zal vanwege de planning strikt omgegaan worden met de tijd van een sessie. Dit zou kunnen betekenen dat een sessie op een -schijnbaar- ongelukkig moment toch ten einde moet komen.

  • Bij verhindering dient een sessie tijdig(=langer dan 24 uur van tevoren) afgemeld te worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de sessie wel in rekening gebracht worden(tegen gereduceerd tarief = 75% van het oorspronkelijke bedrag).

WAAR

De sessies vinden plaats in een fijne praktijkruimte bij Yogaya Yogaschool op de Westerkade 23.

58639004-b768-4910-beb0-4d0997a875da-710

TARIEVEN

60 euro

75 euro

125 euro

75 euro

75 euro

40euro

COACHING

Kennismaking en intakegesprek(1 uur)

Sessie uurtarief 60 of 90 minuten(voorkeur)

Partnersessie 1,5 uur

HOLISTISCHE MASSAGE

Sessie uurtarief (kies 60 of 90 minuten)

MEDITATIE

Individuele sessie 1 uur 

Groepssessie 1 uur(vanaf 2 personen)

                     

- Genoemde prijzen zijn voor particulieren(incl. 21% BTW) 

- Het zakelijke- en bedrijfstarief is de genoemde prijs + 21% BTW

* Wanneer je onvoldoende financiële middelen tot je beschikking hebt en toch graag gebruik maakt van de diensten van Bewust bij Jezelf, kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheid van een inkomensafhankelijk tarief. Neem contact op via de mail voor de mogelijkheden.

Screenshot 2018-10-01 at 14.37.58.png
bottom of page