Bewust bij Jezelf

INFORMATIE

Screenshot 2018-10-01 at 14.37.58.png

DE EERSTE AFSPRAAK

Natuurlijk is de eerste afspraak vooral bedoeld om kennis te maken, maar we zullen ook direct aan het werk gaan. Belangrijk voor een effectief traject is om een -zo helder mogelijke- intentie of hulpvraag te hebben. In het eerste gesprek gaat de aandacht dan ook vooral naar deze intentie of hulpvraag uit. We zullen daar ook gelijk al mee aan het werk gaan, zodat de stijl van de begeleiding helder zal worden. 

LEVENSVERHAAL

Aan de start van een traject kan het nuttig zijn om een levensverhaal te schrijven. Dit is zowel ondersteunend voor het persoonlijke proces, als belangrijke achtergrondinformatie om zo effectief mogelijk te kunnen begeleiden.

Een richtlijn met aandachtspunten voor dit levensverhaal wordt in overleg per e-mail toegestuurd.

HET TRAJECT

Een coachingstraject zou je kunnen vergelijken met het maken van een reis. Een persoonlijke reis met pieken en dalen. Het maken van deze reis vereist een zekere toewijding. 

Een effectief traject bestaat dan ook uit tenminste vijf sessies. De duur en frequentie van de sessies zullen we steeds afstemmen gedurende het traject.

ZELFLEIDERSCHAP

Een belangrijke doelstelling van een traject is het ontwikkelen van een effectieve zelfbegeleiding. Door te werken met (huiswerk)oefeningen worden bruikbare tools aangeleerd om in de toekomst in hogere mate in staat te zijn om zelfstandig(er) met "lastige" of moeilijke zaken om te gaan.

 

ONLINE COACHING

Het is ook mogelijk om via de webcam coachingsgesprekken uit te voeren mocht dat de voorkeur hebben. Het niet fysiek aanwezig zijn in dezelfde ruimte geeft echter wel een andere dynamiek aan de sessie, maar dat hoeft niet belemmerend te zijn.

3x STRIPPENKAART

Voor de eerste drie sessies is het mogelijk een 3x strippenkaart aan te schaffen. Dit betekent 10% korting op de eerste 3 sessies. Je zou dit kunnen zien als een soort kennismakingstraject om te zien of de benadering voldoende aansluit op jouw behoeftes. De eerste kennismaking valt hier ook binnen.

REGELEMENTEN

  • Er zal vanwege de planning strikt omgegaan worden met de tijd van een sessie. Dit zou kunnen betekenen dat een sessie op een -schijnbaar- ongelukkig moment toch ten einde moet komen.

  • Bij verhindering dient een sessie tijdig(=langer dan 24 uur van tevoren) afgemeld te worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de sessie wel in rekening gebracht worden(tegen gereduceerd tarief = 75% van het oorspronkelijke bedrag).

WAAR

De sessies vinden plaats in een fijne praktijkruimte bij Yogaya Yogaschool op de Westerkade 23.

58639004-b768-4910-beb0-4d0997a875da-710

55 euro

64,50 euro

96,75 euro

110 euro

64,50 euro

35 euro p.p

64,50 euro

96,75 euro

165,60 euro

223,65 euro

174,15 euro

297 euro

TARIEVEN

COACHING

Kennismaking en intakegesprek(1 uur)

Sessie uurtarief

Sessie 90 minuten

Partnersessie 1,5 uur

MEDITATIE

Individuele sessie 1 uur 

Groepssessie 1 uur(vanaf 2 personen)

HOLISTISCHE MASSAGE

Sessie uurtarief

Sessie 90 minuten

3x STRIPPENKAART* (10% korting)

1x Intake en 2x Coachsessie 1 uur 

1x Intake en 2x Coachsessie 1,5 uur

3x Holistische Massage 60 min

3x Holistische Massage 1,5 uur

*Let op: de 3x strippenkaart is drie maanden geldig en is eenmalig inzetbaar, dus alleen geldig voor de eerste drie sessies.

                     

- Genoemde prijzen zijn voor particulieren(incl. 21% BTW) 

- Het zakelijke- en bedrijfstarief is de genoemde prijs + 21% BTW

* Wanneer je onvoldoende financiële middelen tot je beschikking hebt en toch graag gebruik maakt van de diensten van Bewust bij Jezelf, kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheid van een inkomensafhankelijk tarief. Neem contact op via de mail voor de mogelijkheden.

Screenshot 2018-10-01 at 14.37.58.png