top of page
Wie

WIE BEN IK

IMG_20230711_095842.jpg

ALS MENS FRANK SCHUTT

Om te beginnen ben ik een mens en leef ik dit wonderbaarlijke leven op deze planeet, net als jij.

Mijn naam is Frank Schutt. "Wat ik later wilde worden?" was voor mij vroeger altijd een wat ongrijpbare vraag. Die vraag voelt nu ook niet zo belangrijk meer, want ik kom er -iedere dag een beetje meer- achter wie ik ben. En van daaruit beweeg ik met vertrouwen richting de toekomst. Vanuit mijn fascinatie voor het menselijke lichaam heb ik mij in eerste instantie ontwikkeld tot Fysiotherapeut(2008).

 

Daarnaast heeft mijn interesse in de menselijke psyche en bewustzijn me ook altijd bezig gehouden. Toen ik in 2013 vastliep met een persoonlijke kwestie, kwam ik in aanraking met een coach die mij vanuit de visie van de Zijnsoriëntatie heeft ondersteund en begeleid. Vanaf dat moment is mijn persoonlijke groeiproces in een stroomversnelling terecht gekomen en naarmate ik me meer ging openen, ben ik ook met andere ogen naar de wereld en naar het leven gaan kijken. Ik werd enorm geïnspireerd en het werd mij snel duidelijk dat ik wilde starten met de coachopleiding Zijnsorientatie(Centrum voor Zijnsorientatie, 2014), wat een prachtige aanvulling is geweest op mijn fysiotherapeutische vaardigheden en kennis.

Ik kwam(en kom) steeds meer thuis in mijn lichaam en de verbinding met mijn medemens en de natuur is zich sindsdien blijven verdiepen. In de afgelopen jaren heb ik mooie reizen gemaakt. Onder andere in het Himalaya gebied om te proeven en te leren van het liefdevolle Boeddistische leven in de bergen. Ook ben ik de Amazone in geweest om kennis te maken met de bruisende energie van het regenwoud en de sjamanistische cultuur. Beide stromingen schemeren door in mijn werkwijze als coach.

 

De beoefening van Yoga en meditatie zijn vaste onderdelen van mijn dagelijkse leven, het zijn tools die me helpen dicht bij mezelf te blijven.

Ik heb het proces van innerlijke heling zelf aan levende lijve kunnen ondervinden. En dat gebeurt nog steeds, een proces wat zich blijft ontvouwen en wat ik gemotiveerd voort blijf zetten.

Vanuit een enthousiaste- en inspirerende energie heb ik in 2016 de deuren geopend van Bewust bij Jezelf. Een plek waar de Fysiotherapeut en de (holistische)Coach in mij samen mogen komen.

Mijn levensmissie:​

"Het leven met liefde aanraken en de beweging vertrouwen"

ALS HOLISTISCHE COACH

Ik zie mezelf als -gidsende- holistische coach en help daarmee mijn clienten hun eigen weg naar innerlijke heling te vinden, zelfliefde is daarin wellicht de belangrijkste pilaar. 

In de sessies maak ik gebruik van gesprekstechnieken, visualisaties en meditatief dieptewerk. Lichaamsgericht. Het lichaam is de ingang naar de gevoelswereld, dus het lichaam wordt altijd betrokken gedurende de sessies, eventueel ondersteund met lichaamswerk of holistische massage.

Verwacht een open, vriendelijke en humorvolle begeleidingsstijl van me. Ik streef naar openheid, eerlijkheid en een oprechte verbinding. En net als in het "echte" leven kan een oprechte verbinding prettig en vriendschappelijk zijn, maar soms kan deze ook intens of confronterend zijn. Iedere relatie is uniek. Iedere ontmoeting is welkom. Wees welkom!

 

Namasté ("het licht in mij groet het licht in jou")

Mijn levensmissie:

"Het leven met liefde aanraken en de beweging vertrouwen"

CONTACT

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact op!

Tel: 06-16024929

E-mail: info@bewustbijjezelf.nl

KvK-nummer 68179464

Utrecht

  • Facebook - Grey Circle
bottom of page