WIE BEN IK

Om te beginnen ben ik een mens en leef ik dit wonderbaarlijke leven op deze planeet, net als jij.

Mijn naam is Frank Schutt. "Wat ik later wilde worden?" is voor mij altijd een wat ongrijpbare vraag geweest. Maar vanuit mijn interesse in het menselijk lichaam en sportieve karakter ben ik Fysiotherapeut geworden. Ook mijn interesse in de psychologie is altijd erg groot geweest. Op het moment dat ik zelf in een moeilijke tijd zat en in aanraking kwam met zijnsgeoriënteerde coaching, vielen voor mij veel dingen op hun plek.

Sindsdien ben ik me als mens blijven ontwikkelen met als doel mijn comfortzones te verruimen en meer in contact te zijn met mezelf, mijn medemensen, de natuur en uiteindelijk met het leven zelf. Ook op spiritueel gebied is er van alles gaan ontvouwen en zijn er nieuwe werelden voor mij open gegaan.

Ik zie mezelf als -gidsende- holistische coach en help daarmee anderen hun eigen weg naar innerlijke heling te vinden. 

Wat betreft de coaching heb ik grotendeels mijn opleiding en kennis opgedaan bij het Centrum Zijnsoriëntatie. Daarnaast heb ik me ontwikkeld middels verscheidene scholingen, cursussen en (stilte)retraites en heb ik me verdiept in het boeddhisme, zijnsoriëntatie, meditatie, yoga en Pranic Healing.

Boeddhistische filosofie spreekt mij zeer aan en schemert dan ook door in mijn gehele benadering. Ook vanuit het sjamanisme haal ik veel inspiratie.

 

Ik heb het proces van innerlijke heling zelf aan levende lijve kunnen ondervinden. En dat gebeurt nog steeds, een proces wat zich blijft ontvouwen en wat ik graag voort blijf zetten. Tegelijk is mijn motivatie en enthousiasme blijven groeien om zelf als holistisch coach aan de slag te gaan met als wens om aan een ander te kunnen doorgeven waar ik zelf zoveel aan heb gehad.

Verwacht een open, vriendelijke en humorvolle begeleidingsstijl van me. Ik streef naar openheid, eerlijkheid en een oprechte verbinding. En net als in het "echte" leven kan een oprechte verbinding prettig en vriendschappelijk zijn, maar soms kan deze ook intens of confronterend zijn. Iedere relatie is uniek. Iedere ontmoeting is welkom. Wees welkom!

 

Namasté ("het licht in mij groet het licht in jou")

"There are only two days in the year that nothing can be done. One is called Yesterday and the other is Tomorrow. Today is the right day to Love, Believe, Do and mostly Live"

- Dalai Lama -