Bewust bij Jezelf

HOLISTISCHE MASSAGE

Screenshot 2018-10-01 at 14.37.58.png

ONTSPANNEN EN ZELF NIET TEVEEL AAN HET WERK

Een holistische- of therapeutische massage staat in het teken van heling. Heling op psychologisch, fysiek en energetisch vlak.

 

Jouw lichaam is de stoffelijke vorm waarmee jij als individu op reis bent op deze aarde. Je lichaam is één met wie je bent. Het is daarom belangrijk om goed in contact te zijn met het lichaam. Het lichaam is de ingang naar het gevoel en bevat een sterke intelligentie en wijsheid.

Omdat in de huidige maatschappij het hoofd(het denken) een zeer belangrijke rol speelt, is het gemakkelijk om het contact met het lichaam te verliezen. Het dagelijkse leven biedt een overvloed aan prikkels -buiten onszelf- waar we op dienen te reageren. De focus is zo steeds buiten onszelf gericht. De signalen die van binnenuit het lichaam komen -binnen onszelf- komen al snel op de tweede plaats. 

 

Massage is erg geschikt om contact te maken met het lichaam. Om opnieuw thuis te komen in het lichaam. Dit zorgt voor ontspanning, eenwording(heling) en een betere lichaam-geest balans. 

Een holistische- of therapeutische massage is afgestemd op de persoonlijke behoefte en kan bestaan uit:

- Thaise massage

- Klassieke massage/sportmassage 

- Bindweefsel massage

- Holistic Pulsing

- Energetische Healing Lees meer over energetische healing

 

Door deze combinatie is het mogelijk iedere massage af te stemmen op jouw specifieke behoefte of hulpvraag. Gewoon om lekker te ontspannen of om een specifiek doel na te streven. 

BLESSURE OF LICHAMELIJK ONGEMAK

Ook is deze massage heel geschikt bij lichamelijke pijnen of ongemakken, hierbij worden fysiotherapeutische kennis en vaardigheden toegepast vanuit een holistische visie.

BEWUSTWORDING

Bewustwording is van essentieel belang in ieder helingsproces. Bewustwording verdiept de ervaring en het helpt je te begrijpen wat je ervaart. Hierdoor wordt een ervaring intenser en "rijker"ervaren, dan een ervaring zonder bewustwording. Daarnaast is ervaren noodzakelijk voor ieder leerproces. 

 

Voor optimale bewustwording is enige vorm van (zelf)reflectie nodig. Daarom zal in iedere sessie ook ruimte zijn voor een gesprek om de intentie vast te stellen en achteraf te kunnen reflecteren.

"You don't have a soul. You are a soul; you have a body."

-Walter M. Miller-