top of page
DSC_5127_edited.jpg

3-DAAGSE TRAINING

IN JE KRACHT VANUIT ZELFLIEFDE

IN JE KRACHT VANUIT ZELFLIEFDE

 

In deze training ga je door middel van oefeningen, lichaamswerk en visualisaties op onderzoek uit in diepere lagen van jezelf. We gaan daarin kijken naar de -vaak onbewuste- mechanismen die bepalen hoe jij je verhoudt tot jezelf, de ander en de wereld. Wil jij leren om minder streng te zijn voor jezelf en jezelf krachtig te presenteren in de wereld, met oog voor jouw diepere verlangens en heldere grenzen naar je omgeving? Dan is deze training voor jou geschikt.

 

De training is opgebouwd vanuit 3 centrale thema's:

DATA:

Dag 1: Zo 30-12-2018       13.00-17.00

Dag 2: Zo 06-01-2019       13.00-17.00

Dag 3: Zo 20-01-2019       13.00-17.00

Dag 1: Zelfliefde

Rondom het thema zelfliefde gaan we onderzoeken hoe jij je in eerste instantie tot jezelf verhoudt. In hoeverre ben je welkom bij jezelf? Vaak is de manier hoe we met onszelf omgaan kenmerkend voor hoe we de relatie aangaan met de buitenwereld. Door meer zachtheid en compassie voor jezelf te ontwikkelen, zul je ook je hart makkelijker kunnen openen voor een ander en de buitenwereld.

 

Dag 2: De Waarheid en de Liefde

De Waarheid en de Liefde zijn twee kwaliteiten van jou als individu. Ze hebben te maken met het naar buiten brengen van je eigen waarheid en het in verbinding zijn met de ander. Er is een dynamiek tussen de twee kwaliteiten die erg bepalend is voor hoe we ons gedragen in het dagelijkse leven. Wanneer kies ik voor mezelf en wanneer kies ik voor de ander? En hoe doe ik dat? We zullen deze dag aan de slag gaan met deze twee kwaliteiten en onderzoeken hoe de dynamiek bij jou werkzaam is.

 

Dag 3: In je Kracht

Wat wil jij echt in het leven? In hoeverre hebben jouw verlangens en jouw wensen de ruimte om zich te kunnen manifesteren in de wereld?

Deze dag gaan we kijken naar wat jij wilt in jouw leven, en wat jij niet wilt in jouw leven. We doen deze dag een visualisatie die je helpt om bij je kracht te komen. Vanuit daar gaan we onderzoeken hoe het werkt om heldere grenzen aan te geven en te staan voor wat jij wilt, zonder daarin de verbinding met de ander uit het oog te verliezen.

 

 

Praktisch

Tijdens de training werken we in een veilige setting van een kleine vaste groep van maximaal 10 deelnemers. De training is een samenhangend geheel, dus deelname aan de training houdt in dat je deelneemt aan alle drie de dagen. Het is dus niet mogelijk om de dagen los bij te wonen.

Draag gemakkelijke kleding zodat je vrij kan bewegen en gemakkelijk in een zithouding op de grond kan verblijven.

Er zal thee aanwezig zijn en wat snacks voor in de pauze, echter zullen vanwege de tijdsplanning de pauzes kort van aard zijn.

Het kan fijn zijn om tijdens de training wat dingen op te schrijven, dus neem eventueel schrijfgerei mee.

 

 

Mogelijkheid voor aanvullende coachsessies

Het is mogelijk om (tegen meerprijs) aanvullende coachsessies in te plannen om jouw persoonlijke proces meer te ondersteunen en te begeleiden.

 

 

Inschrijven

Kosten zijn 180 euro voor de gehele training. Inschrijving vindt plaats via Yogaya Yogaschool: https://yogaya.nl/workshops/

Voor inhoudelijke of praktische vragen neem je telefonisch contact op via 06-16024929 of via de mail met info@bewustbijjezelf.nl

 

Voor meer informatie over de missie en visie van Bewust bij Jezelf kijk je op www.bewustbijjezelf.nl

bottom of page